Yahoo News: Top Stories

Sunday, April 11, 2010

tayar basikal aku bocolah,nak kene anta kedai ni.

Friday, April 2, 2010


aku kehilangan abang din beramboi.

din beramboi meninggal


Semalam aku berasa sangat sedih kerana pelawak kesayangan aku telah meninggal dunia iaitu din beramboi.aku telah kehilangan orang yang aku sayang.al-fatihah buat pak din.tuhan lebih sayangkan die.kite tak boleh mengubah takdir yang telah ditetapkan.kite sebagai manusia haruslah redha dengan takdir.al-fatihah buat abang din beramboi.

Thursday, April 1, 2010

happy

tadi mase aku lepas solat kat sekolah aku terjatuh depan surau,tapi tak pe jatuh depan surau ade hikmah nye.aku baru je lepas siap kan kerja sekolah yang diberi oleh cikgu ramli.nak kene hantar esok.nasib baik aku dah siap dah.ok lah lain kali aku tulis lagi.bye

Tuesday, March 30, 2010

Semalam aku dipindahkan tempat duduk dalam kelas aku.nak tahu aku duduk sebelah siapa?sebelah siti amira binti kamizi.tak kan tak ingat kot?budak yang aku cerite sebelum ni.semalam ade abang form5 masuk kelas aku.die tak habis2 nak buat orang gelak.nak nelajar pun tak senang.semalam ade budak form 2 suruh aku kirim salam kat amira tu.aku pun sampaikan lah hajat budak tu.amira macam suke je.tapi pakwe amira tu bengang kat budak form2 yang kirim salam tu.ok lah sampai sini saja.eh aku terlupa nak minta maaf kat nuqman tentang artikel yang aku tulis semalam.sorry..................

Monday, March 29, 2010

budak yang duduk sebelah aku dalam kelas dah buat blog lah.aku nak ceritekan tentang seorang awek dalam kelas aku.die cantik,cute dan funny.nuqman minat kat die.tapi awek tu tak layan nuqman.name awek tu siti amira binti kamizi.die cantik gile lah.si nuqman ni tak habis2 kutuk aku dalam blog die.aku seorang yang baik sebenarnya,tapi aku malas nak tunjukkan yang aku ni baik.Nuqman tu jahat n nakal.ok lah sampai sini saja.lain kali aku akan selalu update blog aku ni.............byeeeeeeeeeeeeee

Thursday, March 25, 2010

kepada kawan aku

hai kawan2,aku tahun ni masuk sekolah baru iaitu STS,aku sangat happy sekolah kat situ.aku dapat kawan baru,cikgu baru semua baru............aku masuk kelas 1k2,kelas tu memang bes gile lah.aku duduk sebelah budak gemuk yang paling nakal sekali.die pengawas yang yang tak boleh pakai.tapi kadang2 die baik.ikut mood die lah.orng panggil die bonyok tapi name die nuqman.ade budak perempuan form2 yang panggil die bonyok.hahahaha......................budak perempuan tu pon bonyok jugak.hihihihihi

Friday, March 19, 2010

ditujukan kepada yang mengenali aku

hai semua,aku baru saja buat blog ni.aku belum tahu banyak tentang blog.harap bantu ye.......aku akan selalu update blog aku ni.kepada kawan2 ku terutama syafiq jamaludin,moga kaita akan bertemu di lain hari ye..............jumpe lagi ye...............