Yahoo News: Top Stories

Monday, March 29, 2010

budak yang duduk sebelah aku dalam kelas dah buat blog lah.aku nak ceritekan tentang seorang awek dalam kelas aku.die cantik,cute dan funny.nuqman minat kat die.tapi awek tu tak layan nuqman.name awek tu siti amira binti kamizi.die cantik gile lah.si nuqman ni tak habis2 kutuk aku dalam blog die.aku seorang yang baik sebenarnya,tapi aku malas nak tunjukkan yang aku ni baik.Nuqman tu jahat n nakal.ok lah sampai sini saja.lain kali aku akan selalu update blog aku ni.............byeeeeeeeeeeeeee

1 comment: